top of page

Magunkról

Szeretnénk bemutatni Önöknek az REXFRUIT s.r.o. –t, amelynek szolgáltatása a belföldi (közúti) és nemzetközi szállítmányozás (tengerentúli teljes- és gyűjtő konténeres, közúti, légi, vasúti, valamint speciális: túl-méretes) és a logisztika széles vertikumát fogja át. Cégünk biztosítja az áru belföldi és külföldi szállítását a legoptimálisabb szállítási eszközök segítségével az áru felrakási helyétől a rendeltetési helyéig. Sikereinket, az elégedett partnereink számának növekedését megbízhatóságunknak és a korrektség iránti elkötelezettségünknek köszönhetjük. Minden ügyfelünknek, Önnek is ezt garantáljuk.

 

Meghívjuk, hogy tanulmányozza át honlapunkat - bízvást nem lesz kárba veszett idő! Ismerje meg szolgáltatásainkat, cégünket, vagy kérjen tanácsot szakmai ügyekben!

 

Teszteljen bennünket vagy éppen jelenlegi partnerét! Sikeres együttműködésünk, Önök számára eddig megoldatlan problémák végét, számunkra pedig egy újabb elégedett partnert jelenthet, ennek reményében kívánunk hasznos időtöltést honlapunkon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cégdokumentációk

A cégdokumentációkat itt töltheti le:
 
 
 
 

 

 

bottom of page